Organisatie

Over Amcar Auto Herstel

Amcar Groep is de overkoepelende organisatie voor Amcar Auto Herstel, Amcar Autoverhuur, Amcar Shortlease en AutoRent Amcar. Amcar Groep richt zich op schadeherstel en de verhuur en lease van personenauto’s’ en bedrijfswagens.

Amcar Auto Herstel is gespecialiseerd in schadeherstel van personenauto’s en bedrijfswagens. Amcar beschikt over moderne middelen en geschoold en zeer ervaren medewerkers om tot een goede en complete vorm van schadeherstel en reparatie te komen.  Amcar Auto Herstel is tevens Focwa en Kiwa gecertificeerd.

Amcar is aangesloten bij AutoRent waarbinnen ruim 10 franchisenemers actief zijn die gezamenlijk circa 15 vestigingspunten exploiteren. Het totaal aantal voertuigen in het wagenpark ligt rond de 2.000, waarvan circa 20% bedrijfswagens. Hiermee is AutoRent één van de grootste, georganiseerde autoverhuurders van Nederland.

Milieu

Bij Amcar Auto Herstel onderkennen wij onze verantwoordelijkheden gericht op milieubelasting. Duurzaam ondernemen is bij ons geen marketing-term maar een werkwijze.

Amcar Auto Herstel hanteert wij enkel watergedragen lakken bij schadeherstel. Alle kunststof onderdelen worden apart afgevoerd. Verder wordt het afval gescheiden en gaan we efficiënt om met het gebruik van energie, niet alleen in de werkplaats maar ook op kantoor.
Juist door het gebruik van nieuwe energie-efficiënte apparatuur zijn we in staat hoogstaande kwaliteit te leveren en tegelijk het energieverbruik te minimaliseren.

Missie en visie

Onze missie is het bieden van verantwoorde en duurzame schadeherstel-oplossingen aan onze klanten met de focus op het verlenen van uitstekende service, waarbij de continuïteit van de organisatie gewaarborgd is.

Onze visie is het leveren van kwaliteit in schadeherstel-oplossingen met goed opgeleide vakkundige mensen en door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur.

Autoverhuur en Shortlease

Bij Amcar Autoverhuur beschikt u snel en eenvoudig over een huurauto. Kies uit het ruime aanbod in personenauto’s of groepsvervoer. Maar ook transport & verhuizing, vervangend vervoer en shortlease regelt u eenvoudig bij Amcar Autoverhuur.

Speciaal voor de zakelijke markt verzorgen wij de leasing van auto’s voor perioden korter dan een jaar: shortlease. Wij kunnen nieuwe alsmede gebruikte auto’s inzetten. Shortlease is een nieuwe mobiliteitsoplossing: voordeliger dan huren en flexibeler dan leasen. Shortlease is ideaal voor startende ondernemingen en bedrijven die op project- of detacheringsbasis werken. Geen langlopende contracten, snel inspelen op veranderingen en maximale beheersbaarheid van uw kosten.

Voor meer informatie:
Bezoek: www.amcar.nl
E-mail: info@amcar.nl
Bel: 020-6624214