Schadeherstel

Autoschade? Bel 020-6829605!

Laat uw autoschade taxeren bij onze vestiging in Westpoort, Amsterdam. In veel gevallen kunnen wij de schade direct herstellen. U kunt ook zonder afspraak bij ons langskomen. En een schadeherstel-advies is geheel vrijblijvend.

Na analyse van de schade krijgt u direct informatie over de reparatie en de kosten. In veel gevallen herstellen wij de schade direct. U kunt ook gebruik maken van onze leenauto-service om uw auto op een later tijdstip gerepareerd mee te nemen. Zo bent u altijd mobiel!

Onze medewerkers zijn deskundig en hebben jaren ervaring in het herstellen van autoschade. Het gebruik van de nieuwste apparatuur stelt Amcar in staat uw schade vakkundig te herstellen en zo de kosten voor u laag te houden.
Amcar Auto Herstel werkt met de meeste verzekeringen. Bel 020-6829605 voor direct advies en een prijsopgave. Via het contactformulier kunt u ook online een autoschade-offerte of taxatie aanvragen. Elke schade, klein of groot, krijgt bij Amcar Auto Herstel dezelfde professionele aandacht.

Autoruitschade

Amcar Auto Herstel repareert uw autoruit bij schade! In de meeste gevallen is enkel de voorruit beschadigd. Maar ook schade aan de zij- of achterruit wordt door Amcar vakkundig gerepareerd. Kom langs of maak een afspraak.

De ruitschade-specialist van Amcar Auto Herstel voorziet u vrijblijvend van advies over reparatie en kosten. Amcar repareert of vervangt elke autoruit, ongeacht model of merk auto. Wij gebruiken enkel kwaliteits-ruiten met dezelfde kwaliteitseisen als de originele ruit.

Wacht niet te lang met reparatie:

  • Een sterretje kan snel veranderen in een barst.
  • Rijden met een sterretje of barst is minder veilig.
  • Een sterretje of barst kan van invloed zijn op de APK.

Bij Amcar Auto Herstel kunt u langskomen zonder afspraak. Komt u liever op een gezette tijd? Maak dan een online een afspraak of bel 020-6829605!

Schade melden

U heeft autoschade. Wat nu? Middels onderstaande checklist zorgt u voor een snelle afhandeling van de formele zaken en is uw auto spoedig gerepareerd en klaar voor gebruik. Heeft u schade door braak, diefstal of vandalisme? Doe dan altijd aangifte bij de politie.

Wat te doen bij schade:

  • Schadeformulier invullen: Met de tegenpartij vult u ter plekke het Europees Schadeformulier in. Indien u geen formulier heeft, noteert u naam, adres, kenteken en verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Noteer ook de gegevens van eventuele getuigen. Ook bij een eenzijdig ongeval dient u het schadeformulier te gebruiken. Vindt u het lastig het schadeformulier in te vullen? Geen probleem, wij helpen u graag.
  • Beschrijving ongeval: Maak een beschrijving van het ongeval. Voorzie deze beschrijving van een situatietekening of foto’s.
  • Schade melden: Meldt de autoschade bij uw lease- of verzekerings-maatschappij. Geef hierbij aan dat de schade wordt hersteld door Amcar Auto Herstel, Isolatorweg 37, 1014 AS Amsterdam. Indien gewenst verzorgen wij de facturatie en het schadeformulier met uw verzekeraar.
  • Afspraak bij Amcar: Maak een afspraak bij Amcar Auto Herstel per telefoon (020-6829605) of via het contactformulier. Langskomen zonder afspraak kan natuurlijk ook. Wij beoordelen meteen de schade en indien mogelijk vindt de reparatie direct plaats.

Leenauto-service
Wanneer de reparatie niet direct kan plaatsvinden dan kunt u gebruik maken van onze leenauto-service. U beschikt hiermee over eigen vervoer en u kunt uw auto op een later tijdstip gerepareerd ophalen.

Werkwijze Amcar

Schade opnemen: Als eerste wordt schaderapport opgemaakt. Alle schade aan de auto wordt hierin gedetailleerd opgenomen. Op basis van het schaderapport worden de kosten berekend voor nieuwe onderdelen, plaatbewerking en spuit-werkzaamheden.

Demontage onderdelen: Op de plaats van de schade wordt de auto gedemonteerd. De te vervangen onderdelen worden verwijderd en verwerkt volgens de geldende milieu-eisen.

Uitdeuken en richten: Belangrijk bij schadeherstel is het meten en richten van de carrosserie, het uitdeuken van het plaatwerk en het vastzetten van loszittende onderdelen.

Spuit-werkzaamheden: Als eerste wordt het schadegebied ontvet en afgeplakt. Na schuren en plamuren wordt het schadegebied voorzien van een grondlaag. Zodra de grondlaag droog is worden meerdere kleurlagen aangebracht zodat de originele kleur van de auto wordt teruggebracht. Het spuitwerk vindt plaats is speciaal ingericht spuitcabines die voldoen aan de gewenste milieu-eisen. Ook restmateriaal wordt zorgvuldig en volgens geldende milieu-eisen afgevoerd.

Montage en uitlijnen: Na het drogen van de lak worden de nieuwe en herstelde onderdelen bevestigd. Belangrijk is het controleren van de wielstanden. Ter voorkoming van een trillend stuur tijdens het rijden worden de wielen zorgvuldig gecontroleerd en uitgelijnd.

Afleveren auto: De medewerkers van Amcar Auto Herstel leveren uw auto na reparatie altijd schoon af!

Aflever-afspraak: Na alle herstelwerkzaamheden aan de auto wordt er contact opgenomen met de eigenaar voor een aflever-afspraak.